top of page

Ontspannen en opladen  
Yogaweekend

Ben je toe aan een break van je dagelijks drukke bestaan? Wil je meer bewust genieten van je leven maar weet je niet hoe omdat je altijd voelt dat er nog iets is dat je moet doen? Kom deze lente met ons opladen op het groene Groningse platteland.


Als je door het weidse landschap rijdt en aankomt bij onze prachtige locatie voel je meteen de rust van deze bijzondere plek. Zodra je uit de auto stapt hoor je de vogels zingen en verder eigenlijk … niets.

 

Je zet even je spullen in je kamer en dan zoek je een fijn plekje in de tuin of - als het minder mooi weer is - bij de gezellige houtkachel. Heerlijk, dit is jouw tijd en je hoeft de komende dagen helemaal niets!


We hebben een mooi programma voor je samengesteld met genoeg ruimte voor jezelf om te doen waar je op dat moment behoefte aan hebt: een boek lezen in de hangmat, wandelen in de omgeving, een bezoek aan de sauna op 10 autominuten afstand…

 

Meedoen aan het programma
is uiteraard vrijblijvend.

PROGRAMMA

VRIJDAG 19 mei
*    14u inchecken en welkom met een lekker kopje (kruiden) thee of een frisse smoothie
*    18u Avondeten
*    20u Yoga Nidra

 

ZATERDAG 20 mei
*    8u Pranayama en Zonnegroet Yoga
*    9u Ontbijt
*    12u Lunch
*    14u Vinyasa yoga
*    18u Avondeten

ZONDAG 21 mei
*    9u Ontbijt
*    10u Yin yoga
*    12u Lunch
*    13u Stiltewandeling
*    15u Afsluiting 

Je verblijft in:


•    2 pers B&B kamer met 2 losse bedden, bij 2 pers € 325,- pp, bij 1 pers € 395,-
•    3 pers B&B kamer met 3 losse bedden, bij 2/3 pers € 325,- pp, bij 1 pers € 395,-
•    Trekkershut met 2 pers bed, bij 2 pers € 325,- pp, bij 1 pers € 395,-
•    Tiny House met 2 pers bed, bij 2 pers € 325,- pp, bij 1 pers € 395,-

Koffie, thee en alle vegetarische, heerlijke huisgemaakte maaltijden zijn inbegrepen. 

De groep is minimaal 4 en maximaal 9 deelnemers groot en je hoeft beslist geen ervaren yogi te zijn (mag natuurlijk wel). De lessen worden afgestemd op jouw nivo. Breng hiervoor je eigen matje, comfortabele (yoga)kleding, warme sokken en eventueel een dekentje mee. Bij mooi weer doen we dat lekker buiten in de tuin!


Reserveren kan via mail naar mark@kostverloren11.nl, waarna je de factuur ontvangt. Je verzekert je van een plaats door het volledige bedrag over te maken uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het weekend op rekeningnummer INGB0008343988 t.n.v. Mark van Essen onder vermelding van Oplaadweekend.

 
Mocht je tijdens het weekend behoefte hebben aan een persoonlijk consult in de vorm van een gesprek of specifieke vragen hebben over je yogapractice dan kan daarvoor een afspraak worden gemaakt. Let op: hiervoor is gezien de tijd een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via mail.

fitenvrolijk@gmail.com
mark@kostverloren11.nl

New Project.png
graan-23240.gif
bottom of page